Ateş Ninjası Olmak


Hazırlık

1- Dojo'ya gidin. Amuletiniz yoksa katalogtan alabilirsiniz.
2- Dojo'ya gelince sol ateş simgesi olan kapıdan içeri girin.
3- Sensei ile konuşun. Sensei size Card-Jitsu Fire oynayabilmeniz için bir deste verecek.

Card-Jitsu Fire'da oyun kazandığınız zaman bir sonraki eşyayı alabilmek için puanlar gelir. Sıradaki eşyaya ne kadar puan kaldığını sağ alttaki kart resimden öğrenebilirsiniz..


Card-Jitsu Fire'da toplamda 4 farklı eşya vardır. Bunlar; 1- The Flame Sandals 2- Magma Coat 3- Lava Mask 4- Fiery Helmet.

Tavsiye: Eşyaları daha hızlı kazanmak için Sensei ile konuş ve "Earn Your Fire Suit"e tıkla.

Eşyalar güzel :) Ama onları kazanmak için Card-Jitsu Fire oynayıp kazanmalısın. Card-Jitsu Fire oynamak için Sensei ile konuş ve Earn your Fire Suit'e tıkla.

Oyun biraz garip ama oynaması kolay. Lavların üstünde bir kaç tane kaya bulunuyor. Kayaların üzerinde sayılar var. Bunun anlamı kayanın üzerinde yazan sayı kadar sağa ve sola hareket etme şansın var..

Buradaki kurallar da aynı. Ateş karı, kar suyu, su da ateşi yener. İşaretler aynı ise yüksek olan sayı kazanır. Taşların üzerinde iken Card-Jitsu oyanır. Eğer eli kazanırsanız enerji puanı alırsınız, kaybederseniz enerji puanı kaybedersiniz..

Oyunu kazandığınız zaman sıradaki eşyayı alabilmek için puanlar gelir. Puan fullendiğinde eşyayı alırsınız.

Bu kadar basit :D

4 eşyayı da aldıktan sonra Sensei ile savaşırsınız. Sensei'yi yendiğinizde tam bir Fire Ninja olursunuz ve Fire Ninja olduğunuzu temsil eden bir taş kazanırsınız. Kazandığınız taş amuletteki yerini alır..

TEBRİKLER! Artık bir Fire Ninja oldunuz. İlerde gelecek olan İce Ninja için sitemizi takip edin.. Ve tabiki yorum yazmayı da unutmayın. ;)
Not: Eksik bir yer varsa yorum yaparak bildirirseniz düzeltirim. :)

~ Yesil Z

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder