Su Ninjası Olmak


Hazırlık

1- Dojo'ya gidin. Amuletiniz yoksa katalogtan alabilirsiniz.
2- Dojo'ya gelince düz giderek su simgesi olan kapıdan içeri girin.
3- Sensei ile konuşun. Sensei size Card-Jitsu Water oynayabilmeniz için bir deste verecek.

Card-Jitsu Water'da oyun kazandığınız zaman bir sonraki eşyayı alabilmek için puanlar gelir. Sıradaki eşyaya ne kadar puan kaldığını sağ alttaki kart resimden öğrenebilirsiniz..


Card-Jitsu Water'da toplamda 4 farklı eşya vardır. Bunlar; 1- The Water Sandals  2- Water Coat  3- Water Mask and 4- Water Helmet.

Tavsiye: Eşyaları daha hızlı kazanmak için Sensei ile konuş ve "Earn Your Water Suit"e tıkla.

Eşyalar güzel :) Ama onları kazanmak için Card-Jitsu Water oynayıp kazanmalısın. Card-Jitsu Water oynamak için Sensei ile konuş ve Earn your Water Suit'e tıkla.

Oyunun oynanması kolay.. Önemli olan sadece hızlı olmak. Bu oyunda yapmanız gereken etrafınızdaki taşlarda bulunan elementlere göre aşağıdan geçen kartlara tıklayıp onları yok etmek. Hareket edebileceğiniz taşlar yeşil görünecektir. Önünüzdeki elementleri yok ettikçe yok ettinğiniz elementin bulunduğe taşa zıplarsınız. Ayrıca önünüzdeki elementin büyüklüğüne göre büyük numaralı kart seçmek zamandan kazandırır. Önünüzdeki elementle aynı elemente sahip kartı atarsanız önünüzdeki element büyür. Dolayısıyla ilerlemeniz zorlaşır. Birde güç kartlarını kullanınca etrafınızdaki 8 elemente birden etki eder. ;)

Oyunu kazandığınız zaman sıradaki eşyayı alabilmek için puanlar gelir. Puan fullendiğinde eşyayı alırsınız.
Bu kadar basit :D

4 eşyayı da aldıktan sonra Sensei ile savaşırsınız. Sensei'yi yendiğinizde tam bir Water Ninja olursunuz ve Water Ninja olduğunuzu temsil eden bir taş kazanırsınız. Kazandığınız taş amuletteki yerini alır..


TEBRİKLER! Artık bir Water Ninja oldunuz. İlerde gelecek olan İce Ninja için sitemizi takip edin.. Ve tabiki yorum yazmayı da unutmayın. ;)
Not: Eksik bir yer varsa yorum yaparak bildirirseniz düzeltirim. :)

~ Yesil Z

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder