Mini Oyunlar

Find Four (Dördünü Bul)


Ski Lodge ve Lodge Attic'de bu oyunu oynayabilirsiniz. Kazanmak için dikey veya yatay olarak aynı renkteki yuvarlaklardan 4 tanesini yan yana getirmeniz gerekiyor...

Hockey (Buz Hokeyi)


Bu oyunu oynamak için Snow Forts'a gitmelisiniz. Ve bu oyun Club Penguin Mini Oyunu değildir. Yani oraya Club Penguin bir saha ve bir top koymuştur. Penguenler ise bunlarla kendi aralarında anlaşıp bu oyunu oynayabilirler.

Mancala (Taş Avı)


Coffe Shop'un üst katında bulunan Book Room'dan bu oyunu oynayabilirsiniz. Bir Mancala sahasına tıkladığınızda yanınıza birinin gelmesini beklemelisiniz. Oyunda ise önünüze en çok taşı toplamaya çalışıyorsunuz. Bütün taşlar bittiğinde önünde en çok taşı olan kazanır!

Sled Racing (Kayak Yarışı)


Bu oyunu Ski Hill'e giderek oynayabilirsiniz. Bir çok seçeneği vardır. İster 2, ister 3 ve isterseniz 4 kişilik de oynayabilirsiniz. Tek yapmanız gereken oyuna girip yanınıza birilerini beklemek ve oyunda kazanmak için ise hiç bir yere çarpmadan en önce bitişe ulaşmak!

Treasure Hunt (Hazine Avı - Yalnızca Rockhopper adadayken oynayabilirsiniz)


Rockhopper adaya geldiği zaman hemen onun Kaptan odasına gidin ve Treasure Hunt'ı oynayın. Oyun iki kişilik oynanıyor. Kazanan kişi yok bu oyunda her iki tarafta hazineyi ortak olarak bulmaya çalışıyor. Yani amacınız Rockhopper'a biraz daha hazine bulmak!

Astro Barrier (Uzay Bariyeri)


Bu oyunu Dance Club'ın üst katındaki Dance Lounge'den oynayabilirsiniz. Amacınız hareketli hedefleri vurmak. 30 farklı seviye bulunmaktadır.

Hydro-Hopper (Hidro Hunisi - Eski adıyla Balistik Bisküvi)


Bu oyunu Dock'tan oynayabilirsiniz. Amacınız farenizi kullanarak denizdeki engelleri çarpmadan ilerlemek. Zaten bir süre sonra hata yapmadan geçerseniz oyun biter ve paranızı alırsınız.

Bean Counters (Fasulye Sayıcı)


Bu oyunu Coffee Shop'tan oynayabilirsiniz. Oyunda yanınızdan bir kamyon gelir. Siz karşı taraftaki fasulyeleri kamyona taşımaya çalışırsınız. Süre bitene kadar ne kadar taşırsanız bu o kadar çok para demek olur!

Cart Surfer (Vagon Sürücü)


Bu oyunu Mine'dan oynayabilirsiniz. Bu oyunda amacınız düşmeden, kenarlara çarpmadan mağarada ilerlemek. Ne kadar ileri giderseniz o kadar fazla para alırsınız. Tabi hiç yanmadan oyunun sonuna da gidebilirsiniz!..

Catchin' Waves (Dalgaları' Yakala)


Bu oyunu Cove'dan oynayabilirsiniz. Yukarıdaki resimdeki yere basmanız yeterli. Bu oyunda da Denizde dalgalarda hareketler yaparak puan topluyorsunuz. Tabi dalgalarda dikkatli olmalısınız. Yoksa yanabilirsiniz. Bu oyunda yanınıza Puffle da alabiliyorsunuz.

Ice Fishing (Buz Balıkçılığı)


Bu oyunu oynamak için Lodge Attic'e gitmeniz yeterlidir. Bu oyunda amacınız balık toplamaktır. Tabi denizde bazen karşınıza sorunlar çıkabilir. Bazı pislikler, yengeçler ve köpekbalığı! Ama siz mücadelenizi sonuna kadar götürün ve oyunu bitirin!

Jet Pack Adventure (Jet Pack Macerası)


Bu oyunu Lighthouse'ın üst katındaki Beacon'dan oynayabilirsiniz. Bu oyunda ise farenizi kullanarak engellere çarpmadan altınları toplamanız gerekiyor. Ne kadar çok altın o kadar çok coins!

Pizzatron 3000 (Pizza Yapıcı 3000)


Bu oyunu Pizza Parlor'dan oynayabilirsiniz. Adı üstünde zaten bu oyunda pizza yapıyorsunuz. Bence fazla anlatmaya gerek yok. Bu oyunda zaten anlatacak bir şey yok. Tek yaptığınız şey pizza!

Puffle Roundup (Puffle Toparlama)


Bu oyunu Pet Shop'tan oynayabilirsiniz. Oyunda amacınız Puffle'ları tek bir karenin içerisine toplamak. Ama dikkatli olun Puffle'lar her an kaçabilir!

Thin Ice (İnce Buz)


Bu oyunu Dance Club'ın üst katı olan Dance Lounge'den oynayabilirsiniz. Amacınız labirentin sonuna ulaşmak. Bir çok bölüm vardır. Siz bu oyunda Puffle'ı yönetirsiniz. Puffle ile bütün bölümleri oynayabilmek için Member olmanız gerekir. Ama bazı bölümleri Member olmayanlar da oynayabilir.

Aqua Grabber (Deniz Gaspçısı)


Ice Berg'e gidin ve yukarıdaki resimdeki yere basın. Sonra oyun açıldığında denizin derinliklerini keşfedin ve güzel hazineler toplayın. Harket etmek için ise yön tuşlarını kullanabilirsiniz. Hazineleri toplayıp yukarı çıkmanız gerekmektedir.

Paint By Letters (Harfleri Boya)


Oyunu oynayabilmek için yukarıdaki gibi Book Room'a gidin. Sonra Kütüphaneye tıklayın. Ama kütüphanedeki her kitap bu oyun değildir. Olan kitaplarda yapmanız gereken şudur. Kitap size bir harf gösterecek ve siz klavyeden o harfe basacaksınız. Böylelikle hikaye tamamlanacak. Ve bu harfleri yazarken hikayeyi okuyup eğleneceksiniz!

DJ3K


Bu oyunu Night Club'dan oynayabilirsiniz. Bu oyunu Cadence bulmuştur. Yapmanız gereken çok basittir. Ekrandaki tuşlara basarak müzik oluşturup eğlenmek!

Cart Jitsu

Sensei herkes için Dojo'da Cart Jitsu oyununu sunar. Bu oyunda karşınızdaki kişilerle duello yaparsınız. Ve kazanırsanız kuşak almaya hak kazanırsınız. Her kazanmanızda yeni bir kuşak alamazsınız. Beyaz'dan siyah kuşağa kadar kuşaklar vardır. Bunun için bir çok duello yapmanız gerekir.

Dance Contest (Dans Yarışması)


Tek Oyunculu: Bu fonksiyonda Cadence'a karşı oynuyorsunuz. Size gösterdiği ok yönüne basıyorsunuz. Böyle kombo yaparak Cadence'ı geçebilirsiniz.

Çok Oyunculu: Member iseniz diğer oyuncularla beraber bu oyunu oynayabilirsiniz. Aynı şekilde Cadence ile değil de diğer oyunculara karşı oynuyorsunuz.

Cart Jitsu Ateş


Siyah kuşağı kazanıp Sensei ile yarıştıktan sonra Ninja Hideout'a ve yine Fire Dojo'ya girme şansı elde edersiniz. Diğer oyuncularla karşılaşmak için oyun tahtasında dolanın.
Eğer bir Symbol Space(?) üzerinde durursanız her oyuncu sembole uyan bir kart seçmelidir. Symbol Square(?)'i seçmek o karenin üzerine gelen oyuncunun oynanacak elementi seçmesini sağlar.
İki durumda da yüksek numaralı kart kazanır. Battle Square(?)'de oyuncu kendine rakip seçer ve bu oyun Card Jitsu gibi oynanır. İki tür mod bulunur: Yarışma, Sensei ve Pratik modu.

Cart Jitsu Su


Water Dojo'da oyuncular aşağı süzülen birbirine karşı karolarda yarışırlar, sondaki bitiş sesine dek. Aşağı akan karoların üzerinde farklı elementler vardır ve oyuncular boş karoya geçebilmek için  uygun kartı seçip elemente atmalılar(?)
Her karo kendisini yenmek için kesin bir güç gereken bir kart gerektiren türce aynı fakat farklı elementlerle karşı karşıyadır.

Puffle Rescue (Puffle Kurtarma)


Kaybolmuş Puffle'ları kurtarmak için Mine'ye gidin ve resimdeki yere basın. Kayıp Puffle'ları ulaşma yolunu bulun ve onları güvenli bir şekilde geri getirin. Oyuncular kar, mağara ve su seçeneklerini tercih edebiliyor.

Bits & Bolts


Bu oyunu Dance Club'ın üst katı olan Dance Lounge'den oynayabilirsiniz. [Yakında bilgiler eklenecektir]

Puffle Launch (Puffle Fırlat)


Bulunduğu yer: Pet Shop

Bilgiler:
  • Puffle'ınızı gökyüzüne havalandırın
  • Boşluk tuşunu Puffle'ın toplardan havalanması için kullanın.
  • Yön oklarıyla Puffle'ınızı yönlendirin
  • Sahip olduğunuz tüm puffle'larınızla oynayabilirsiniz
  • Eğer puffle'ınız yoksa bu oyunu çok seven kırmızı bir puffle ile oynarsınız.
Hileler ve ipuçları:
  • Puffle O'ları toplayın ve kendi Puffle Launch topunuzu inşa edin.
  • 36 bölümü bitirip tüm Puffle O'ları toplarsanız Zamana Karşı oyuna erişebilme hakkı elde edersiniz.
System Defender


Bulunduğu Yer: EPF Command Room. (Gitmek için Everyday Phoning Facility'e gitmelisin)

Nasıl Oynanır:
  • Oyunu oynamadan önce ajan olabilmek için bir davetiyeye ihtiyacınız olacak. Diğer penguenlere sorun, veya 2009-2010 Year Book'u biraz dikkatle inceleyin.
  • Sonra EPF ajanı olmak için teste girin.
  • Sonrasında Command Room'a gidin ve görev için System Defender'ı kullanın.
Topları işgalci:
  • Topları işgalci robotları EPF sistemine varmadan önce yok etmek için kullanın. Oyundaki eğitim bilgilerini takip edin, Eğitiminizi tamamladığınızda bir stamp kazanacaksınız.
Hileler ve ipuçları:
  • Topların her rengi oluşturulmak için farklı miktarda enerjiye ihtiyaç duyar.
  • Her top kendi renginden olan robota karşı en etkilidirç
  • Dişliler toplarınızı geliştirir ve onları daha da güçlü yapar. 
  • Ekranın alt kısmındaki çubuk botların ne yaptığını görmenizi sağlar.
Pufflescape


Bulunduğu yer: Pet Shop, Plaza

Nasıl Oynanır:
  • Oyunu oynayabilmek için puffle'larınızdan birini seçin
  • Her bölümde Puffle O'Berries toplayın
  • Bir sonraki bölümü oynayabilmek için anahtarı alıp kapıyı aın
  • Mağaralardan yuvarlanmak için yön oklarınızı kullanın
  • Fareyi hareket edebilen cisimleri sürüklemek ve döndürmek için kullanın
Hileler ve ipuçları:
  • Bir Puffle O'Berry'si yakalamak her bölümdeki ipuçlarını ortaya çıkarır (?)
  • Bu ipuçlarını Puffle O'Berry demetini toplarken size yardım etmesi için kullanırsınız.
  • Puffle O'Berry demetini o bölümün Zor Modunu oynayabilmek için toplarsınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder